Áttekintés - Árak

A Great car Detailing - autókozmetika a Wolf Vegyi Kft ipari autóápolási termékeit használja. Ezek a termékek a világ számos országába exportálásra kerülnek. A professzionális autóápolási termékeket a világ számos országában sok-sok autó tulajdonos, valamint szakmai felhasználó használja nagy megelégedettséggel.

A Great car Detailing az autóápolás minden részében tud szolgáltatást nyújtani. Ehhez 9 különböző autóápolási csomagot alakítottunk ki. Ezek egy részét mobil autókozmetikai szolgáltatásként is tudjuk vállalni.

Az autóápolási szolgáltatásokból kiemelten kezeljük az autók fényezését. Fő tevékenységünkként erre a területre fókuszálunk a leginkább és ennek specialistái kívánunk lenni. A fényezések felújításán kívül, a fényezések közép és hosszú távú felületvédelmében is egyedi, kiemelten jó megoldásokat kínálunk. Nem csak elvégezzük a fényezések felújítását, de egyedi, a fényezés védőbevonatához a legmegfelelőbb karbantartási megoldásokat, ápolási csomagokat adjuk. Ez által a bevonatok védőhatásukat hosszú távon megőrizhetik. Így a minket megkereső és a fényezés felújító szolgáltatásunkat igénybe vevő autó tulajdonosok nem csak egy „új fényezésű autó”-t kapnak vissza, de részletes útmutatót ahhoz, miként őrizhetik meg, megszépült autójuk állapotát hosszú távon.

A különböző nano és nano kerámia bevonatokhoz garanciákat nyújtunk, és részletes használati útmutatót adunk.

A munka elvállalása előtt az autó tulajdonossal együtt felmérjük a fényezés állapotát, olyan felületvizsgáló módszerrel, mely feltárja a fényezés legapróbb, szabad szemmel, vagy napfényben sem látható hibáit. Ezt követően közösen kiválasztjuk az adott fényezés felújításához és az autó tulajdonos anyagi lehetőségéhez legmegfelelőbb kezelési csomagot.

Elhivatottak vagyunk arra, hogy az adott feladatnál az elérhető legjobb eredményt nyújtsuk. Ennek a célnak: lelkiismeretes, - a felhasznált anyagokra vonatkozó, a gyártó által átadott anyagismereti, és a felhasználáshoz szükséges gyakorlati ismeretek birtokában végzett, - munkánkkal kívánunk megfelelni.

Ha érdeklődik szolgáltatásaink iránt, kérjük hívja a Grt car Detailing-t a 06-1-282-8881 telefonszámon vagy írjon nekünk a wolf@wolf.hu e-mail címre.

NANO ÉS NANO KERÁMIA BEVONATOK Ár
SZÉLVÉDŐ BEVONAT KIALAKÍTÁS 10.000 Ft-tól
FELNI BEVONAT KIALAKÍTÁS 15.000 Ft-tól
KAROSSZÉRIA BEVONAT KIALAKÍTÁS 40.000 Ft-tól
MŰANYAG BEVONAT KIALAKÍTÁS 10.000 Ft-tól
BŐR VAGY TEXTIL BEVONAT KIALAKÍTÁS 20.000 Ft-tól

A szolgáltatások árát áfa nem növeli.
A listában szereplő árak tájékoztató jellegűek, a tényleges vállalási díjat az autó tulajdonosával együtt elvégzett autó állapotfelmérés után és a kiválasztott szolgáltatás, vagy szolgáltatások ismeretében tudjuk megadni a jármű méretéhez igazodóan
Céges autóflották kezelése esetén vagy családi tulajdonban levő és több autóhoz igénybe vett szolgáltatás esetén egyedi kedvezményes árat biztosítunk.Csomagok részletesen