SMART JAVÍTÁSOK

FÉNYEZÉS NÉLKÜLI HORPADÁS JAVÍTÁS - BŐR FETÉS - TEXTIL JAVÍTÁS - SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS - SPOT FÉNYEZÉS

HORPADÁS JAVÍTÁS

A karosszérián keletkező horpadások, jég által okozott sérülések a felületből eltávolíthatók. Így az elem újrafényezése nélkül állítható vissza az eredeti állapot. A horpadás javítás által nem fog a festékréteg vastagság megváltozni, mert nem lesz szükség az elem újra fényezésére. A javítás költsége töredéke egy újra fényezés árának. A legtöbb esetben javítás után a korábbi sérülés észrevehetlen lesz.
A legjobb eredmény érdekében a javítás környezetét polírozással is esztétikusabbá tesszük, így biztosítva a korábbi sérülés eltűntetését.

a javítás által nem lesz szükség az elem újrafényezésére
a javítás költsége töredéke egy elem újrafestésének
a javításhoz nem kell az autót több napig nélkülözni
a festékhiánnyal is járó horpadás, spot festéssel javítható
BŐR FESTÉS

A bőrfelületeken keletkező kisebb sérülések kopások, és festési hibák, kijavíthatók a teljes bőrfelület újra festése nélkül. A javítás teljes értékű lesz, visszaállítja a bőr újkori állapotát, színben és felület struktúrában. A rendelkezésre álló színválaszték biztosítja, hogy minden szín és szín árnyalat biztonsággal kikeverhető legyen biztosítva az eredeti szín hatást, és a javított bőrfelület újszerű állapotát.A javítás lehet: részlegesen vagy ha szükséges teljes felületen.

a festék javítás a hibára és környzetére korlátozódik
a javítás színben és felület struktúrában is megegyezik az eredeti állapottal
nem szükséges az autót több napra nélkülözni, a javítás 1 nap alatt elvégezhető
a javítást nem igénylő bőrfelületeket megtisztítjuk és viaszos ápolóval ápoljuk
TEXTIL JAVÍTÁS

A kárpitokon keletkező hibák, (lyukak) kijavíthatók kipótolhatók egy speciális textil javító technológiával. EEnnek során a szövethiányt megszüntetjük az eredetihez hasonló szövetfelületet hozunk létre. Így a korábbi sérülés eltüntethető. A javítás 1 nap alatt elvégezhető, nem szükséges az autót több napig nélkülözni.

a javításhoz nem kell az autót több napig nélkülözni
az eredeti textil struktúrát alakítjuk ki
a javítás észrevéthetetlen lesz
a javítást nem igénylő kárpitokat nedves tisztítással újítjuk fel
SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS

A szélvédőn kőfelverődés által keletkező sérülések, repedések kijavíthatók, feltölthetők. Így nem szükséges a szélvédőd cserélni, és megakadályozható a repedés továbbb terjedése. A javítást egy speciális gyantával végezzük, mely a szélvédő eredeti, sérülés előtti állapotát állítja vissza. A javítás szinte észrevehetetlen lesz. A javítás rövid idő, néhány óra alatt elvégezhető, nem kell a jármúvet egész nap nélkülözni.

a javítás által elkerülhető a szélvédő cseréje
a javítás viszonylag rövid idő alatt elvégehető
a javítás észrevehetetlen lesz a felületen
nem kell a jármúvet egész nap nélkülözni
SPOT FÉNYEZÉS

A fényezésen kelettkezett kisebb sérülések, festék hibák kijavíthatók a teljes elem újrafényezése nélkül, csupán a hiba környzetében történő újra fényezéssel. Így, teljes értékű javítást érhetünk el, de közben az eredeti gyári festékréteg vastagság nem növekedik meg, a javítás nem igazán mérhető festékmérővel ki. A festékjavítás megegyezik a hagyományos teljes elemeknél használt technológiával. A javított felületet "egybedolgozzuk" a környzetével, így biztosítva, hogy a javítás észrevehetlen legyen.A javítást viaszos védelemmel látjuk el.

a festékjavítás a hibára és környzetére korlátozódik
nem növekedik meg a gyári festékréteg vastagság
nem szükséges több napra az autót a letenni, a javítás 1 nap alatt megoldható
gyári színkód szerint végezzük a javítást