PROFESSIONÁLIS AUTÓKOZMETIKAI KEZELÉSEK

LAKKFELÜJÍTÁS, SZÉLVÉDŐ, KÖNNYŰFÉM FELNI, BŐR, MŰANYAG BEVONATOK, UTASTÉR, CSOMAGTARTÓ ÉS MOTORTÉR TISZTÍTÁS ÁPOLÁS

Kézi autó mosás

A Great car Detailing autókozmetikai stúdióban minden kezelés, egy kímélő kézi autómosással kezdődik, melynek célja hogy a jármű a műhelybe már szennyeződésektől mentesen kerüljön be. A felniket, a kerékabroncsokat, a kerékjáratokat, és ajtóréseket, vizes zsírtalanítóval tisztítjuk meg. A Great car Detailing-nél a mosást-tisztítást mindig a felületeken levő bevonatok határozzák meg, és nem a felületek szennyezettségének mértéke.
Mosás után a legpuhább nedvszívó autó törölközővel töröljük a felületeket szárazra.

pH semleges hóhab előmosás – Wolf’s WS 1F hóhan autó samponnal
pH semleges kézi mosás – Wolf ’s WS 1N autósamponnal
Több vödrös kézi mosás mikro szálas szivaccsal
PH semleges tisztítás a gumiabroncsoknál, a kerékjáratoknál, a falcoknál - Wolf Vegyi Kft WT 1N univerzális tisztítóval
Szárazra törlés a legpuhább luxus autó törölközővel, levegős lefúvással - Wolf Vegyi Kft WS 1T autó törölközővel
viaszos lakkvédelem

A polírozott felület rendkívül sérülékeny. Viaszos védelem nélkül már egy a gépkocsi mosása során is megsérülhet, elvesztheti fényét, apró mosási karcok alakulhatnak ki rajta. Emiatt szükséges polírozás után minden esetben valamilyen viaszos védelemmel ellátni a polírozott fényezést. Folyékony vagy paszta viaszos védelmet tudunk a polírozott felületen kialakítani, mely 3-6 hónapos védelmet biztosít.
Választható védelem: WP 0G Blue Moon folyékony viasz, WP 0W Wolf Moon paszta viasz, WP 0B Blood Moon paszta viasz, WP 0F Full Moon paszta viasz

A felújított lakkfelület levédése karnauba viaszos védelemmel, - Wolf ’s WP 0G folyékony viasszal vagy WP 0W, WP 0B, WP 0F paszta viasszal
3-6 hónapos védelem
Magas fényű, karnauba viaszos vízlepergető bevonat
felni nano védelem

Az új vagy újszerű állapotú könnyűfém felnikre nano védelmet lehet kialakítani. Ehhez előzetesen a felni külső és belső felületét alaposan meg kell tisztítani. A kifogástalanul tiszta és szennyeződésektől mentes felületre lehet felvinni a Wolf ’s Rim Shild nano felületkezelőjét. A kialakított nano bevonat a felninek az új felninél is magasabb fényt és csillogást ad. A felületet könnyű tisztítani, és a felületen nem tapadnak meg erősen a rá kerülő szennyeződések. A felületvédelmet célszerű évente megújítani.

Lakkozott könnyűfém felnik megtisztítása és nano védelme a Wolf ’s Rim Shield termékével
Felnik többlépéses tisztítása után a nano bevonatat kialakítása
A bevonattal rendelkező felnit könnyű tisztítani, nem ég a felületre a fékpor
A bevonat hosszú időig védi a felni felületét
A gumi felületek Wolf’s Black Out-s védelmet kapnak
utastér tisztítás

A GD autókozmetika utastér tisztítása alapos porszívással kezdődik, melynek során a különböző helyeken lerakódott port távolítjuk el. Ez egy időigényes folyamat, mert a textil ülésekbe igen mélyen be tud ülni a por, és minden vizes tisztítás előtt ezt a port maradéktalanul el kell távolítani. Szőnyegeket, ajtó kárpitokat is alapos porszívózásnak vetjük alá. Eltávolítjuk a műszerfalon és a réseiben levő port. Az alapos tisztítás után a felületek megszáradását követően, a műanyagfelületeket ápolószerrel kezeljük, visszaadva ezek újszerű állapotát.

Kárpitok alapos mélységi porszívózása
Vizes alapú pH semleges készítménnyel történő szennyeződés eltávolítás a Wolf’s The Multi termékének használatával
Műszerfal tisztítás, ápolás
Szőnyegek kárpitok tisztítása
Bőrbevonatok tisztítása, viaszos bőrápolás a Wolf ’s The Multi és The Revival termékével
Lakktisztítás

A fényezés többféle ártalmas anyaggal szennyeződhet, mint például a levél viasz, a közúti kátrány, útszóró só, vasrészecskék. Ezeket a szennyeződéseket mosással nem lehet a felületről eltávolítani, és a hatékony fényezés felújítási folyamatot gátolja, lassítja, ezért szükséges a gyurmás lakktisztítás. Fontos hogy a lakkfelületről minden szennyeződést eltávolítsunk mielőtt bármilyen fényezés felújítási munkát, polírozást elkezdenénk. A Great car Detailing műhelyben a lakktisztító gyurmázást a legkörültekintőbben végezzük el, a Wolf ’s lakktisztító gyurmáinak és gyurma nedvesítőjének felhasználásával.

A lakkfelület megtisztítása a mosással el nem távolítható makacs szennyeződésektől:
-levél viasz,
-bogár maradvány,
-kátrány, vasrészecskék,
a Wolf ’s WL 1C gyurma nedvesítővel és WC 1F lakktisztító gyurmájával
nano kerámia lakkvédelem

A fényezés nano kerámia bevonatai a lakkozásnak kivételesen magas fényt és mély csillogást adnak. A bevonatok szuper hidrofóbak ezért a felületeken nem tudnak erősen megtapadni a különböző szennyeződések. A lótus effektus által a felületet rendkívül könnyű tisztítani, sok esetben és elsősorban a vízszintes paneloknál öntisztulás is megvalósulhat, ez az öntisztulás intenzív esőben, vagy nagyobb sebességű haladáskor jellemző, és elsősorban a vízszintes felületeknél.
A bevonatok körültekintő kezelése esetén a védőhatásuk hosszú idejű lehet a hagyományos karnauba viasznál hosszabb. A bevonatok védik a felületet a közepesen mély úgynevezett „mosási karcok” kialakulásától.
Választható bevonatok: Wolf’s Hard Body, Bodyguard, Mystery Juice

A mélységi polírozással előkészített és a gépi polírozással eltűntethető karcok eltávolítása után a lakkfelület védelme nano kerámia bevonattal, mely ha szükséges 1-6 lépésben kerülhet kialakításra a Wolf ’s fényezést védő nano lakkrendszerével ( nano polír-Shine&Seal, nano glaze-Hybrid , és nano paint selant-k felhasználásával)
A bevonatok hosszú ideig védik a felületet
A bevonatok igen magas fényűek, és a felületeket könnyű tisztítani
A kialakított bevonatokra garanciákat adunk
A bevonatokhoz részletes kezelési útmutatás biztosítunk
A kialakított bevonatok kedvezményes mosása, karbantartása, vagy ajándék csomag a bevonatok tisztításához, karbantartásához
bőr nano védelem

A nano bevonatot újszerű vagy új bőrfelületre lehet felvinni, mert a bevonat a festési hibákat kopásokat nem szűnteti meg. A Great car Detailing-ben a bőr nano bevonatának kialakítása előtt, a bőrt vizes tisztítószerrel alaposan, de kíméletes módon megtisztítjuk. Ezután a bőrnek meg kell száradnia, és a tiszta száraz bőrfelületre kerül felvitelre a Wolf ’s Hiderophobe nano bőrápolója.
A bevonat a száradás és a teljes megkötés után hosszú ideig védi a bőr felületét, a koptató hatásoktól. A bőrre kerülő szennyeződések könnyen eltávolíthatók, nem szükséges a tisztításhoz erős tisztítószereket használni. A nano bevonat a bőr színét mélyíti, élénkíti és újszerű állapotába állítja vissza.

Bőrbevonatok megtisztítása és nano bevonatának kialakítása a Wolf’s The Multi és Hiderophobe termékével
A bőrfelület alapos, de kíméletes megtisztítása
A nano bőrbevonat kialakítása
A bevont felületet könnyű tisztítani, és a bevonat védi a bőrt a kopástól
CSOMAGTÉR TISZTÍTÁS ÁPOLÁS

A csomagtartó tisztítása alapos porszívózással kezdődik, majd vizes készítménnyel tisztítjuk meg a szövet és műanyag burkolatokat. A szövet burkolatok ennek során visszanyerik újszerű állapotukat. A műanyag felületeket felületfelújító ápolószerrel kezeljük

Kárpitok alapos mélységi porszívózása
Vízzel vagy gőzzel történő szennyeződés eltávolítás a Wolf's The Multi termékének használatával
Műanyag felületek ápolása Wolf's Black Out-tal Szőnyegek kárpitok tisztítása
Fényezés felújítás

Miután a járművet kíméletesen lemostuk, lakktisztító gyurmázásnak vetettük alá, a Great car Detailing a kozmetikai műhelyben speciális világítás mellett vizsgáljuk meg a fényezést. Rétegvastagság mérést végzünk, felderítjük a fényezésen található kijavítható hibákat. Ezeket sok esetben normál fényviszonyok mellett vagy napfénynél sem lehet látni.
Arra kérjük ügyfeleinket, hogy ezt a műveletet közösen végezzük el, hogy a gépkocsi tulajdonosa is tudatában legyen a fényezés valós állapotának, majd meg lehessen beszélni a legjobb kezeléseket és ezek várható költségeit.
Ezt követően egy teszt felületen választjuk ki mely polírozó paszták, polírozó feltétek, és polírozó gépek képesek a legjobb eredményt adni, mielőtt ugyan ezeket a folyamatokat a teljes fényezésen elvégeznénk.

Fényezett felületek 1-6 lépéses mélységi korrekciós polírozása – Wolf ’s WP G polírozó rendszerével
Finom, közepes és a még kipolírozható mélyebb karcok eltűntetése
Karcok és fényezési hibák speciális lámpával történő felderítése, kijavítása
Fényezés rétegvastagság ellenőrzés
Fényezés narancshéjasságának megszüntetése
A kezelések által új fényezés létrehozása úgy hogy a festékréteg vastagsága nem nő, és nem is csökken számottevően
szélvédő nano védelem

A Glass Guard-dal kialakított nano bevonat a szélvédőnek magas csillogást ad, szuper hidrofób tulajdonságú, a lótus effektus által könnyű tisztítani. A felületen nem tudnak erősen megtapadni a szennyeződések, illetve ezeket nagyon könnyű eltávolítani. Esőben a víz a felületen cseppekké áll össze és már 50-60 km/h sebességtől a felületről lesodródik, így biztosít jobb látási körülményt az ablaktörlő használata nélkül. A bevonat igen tartós, akár 3 évig is kifejtheti hatását.

A szélvédők nano bevonatának kialakítása, a Wolf ’s Glass Guard termékével
Tartós, hosszantartó védelem
Biztonságosabb vezetési körülmények esős időben
Sok esetben nem szükséges az ablaktörlőt használni
Könnyű tisztíthatóság
Műanyag ápolás

A festetlen műanyag felületek alapos, de kíméletes tisztítás után, műanyagápoláson esnek át. Ennek során a felületük megújul, színük megélénkül és vízlepergető bevonat alakul ki rajtuk.

A külső fényezetlen műanyagfelület kíméletes tisztítása és ápolása a Wolf’s The Multi és a Black Out termékével
A műanyag felületek visszanyerik eredeti színűket
A műanyag felületek egy tartós bevonatot kapnak
motortér tisztítás-ápolás

A motortér megtisztítása során a motor műanyag burkolatiról eltávolítjuk a rá került szennyeződéseket, és megtisztítjuk a lakkozott karosszéria hajlatokat, és a motorháztető belső fényezett felületét. A műanyag burkolatok Wolf ’s Black Out –s védelmet, a lakkozott felületek Quickie viaszos gyorsfénnyel kialakított védelmet kapnak.

A motortér műanyag és fényezett részeinek megtisztítása és leápolása a Wolf ’s The Multi, Black Out, és a Quickie felhasználásával
A fényezett felületek viaszos védelmet kapnak
A műanyag burkolatokat Black Out-s műanyagápoló védelemmel látjuk el